Online bijeenkomst woensdag 15 december 2021

Pensioen staat met de komst van het nieuwe pensioenstelsel volop in de belangstelling. Wij praten jou graag bij wat dit betekent voor ons pensioenfonds en jouw pensioen. Het bestuur bespreekt in ongeveer 1 uur tijd 4 belangrijke onderwerpen. Meld je vooraf aan dan ben je zeker van een plek! Kies 1 van de 2 bijeenkomsten en klik op de link.

Programma

  1. Premie en toeslagverlening: Wat gebeurt er met de premie in 2022? En heeft PPF APG ruimte voor indexatie? Daarnaar ben jij ook vast benieuwd. 
  2. Verantwoord beleggen: Al onze deelnemers hebben zich kunnen uitspreken over dit actuele onderwerp. Wij laten de uitkomsten van het onderzoek zien. Maar nog belangrijker, wij vertellen hoe wij met jouw voorkeuren aan de slag gaan. 
  3. Keuze nieuw contract: De sociale partners hebben gekozen de solidaire premieregeling. Vertegenwoordigers van de sociale partners lichten dit samen met bestuursleden toe. 
  4. Onderzoek risicohouding: Voor ons nieuwe pensioencontract is het belangrijk dat wij de risicohouding van onze deelnemers ten opzichte van beleggen weten. Graag vertellen wij je meer over hoe wij dat in het eerste kwartaal van 2022 onderzoeken.
Je maakt voor deelname gebruik van de online vergadertool Microsoft Teams. Ook al gaat het om een online bijeenkomst, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Is een bijeenkomst al volgeboekt? Meld je dan aan voor een ander moment.
Wij vinden het erg belangrijk jouw vragen te beantwoorden. Daarom nemen we daar ruim de tijd voor. Vragen stellen kan uiteraard tijdens de bijeenkomst, maar wij ontvangen deze nog liever vooraf. Jouw vraag kun je vooraf stellen via het aanmeldformulier.