Kandoor: dé pitstop voor gratis financiële hulp

APG Groep is volop bezig met innovatie. Naast het optimaliseren van processen en producten, gaat dit ook over echt nieuwe ontwikkelingen. PPF APG juicht dergelijke innovatie toe en informeert u daarom graag over een specifiek innovatietraject: het experiment ‘Kandoor’.

Wat is Kandoor?
Kandoor is een online platform dat mensen met financiële kennis (‘kenners’) en mensen met vragen over financiële zaken (‘vragers)’ bij elkaar brengt. Het platform koppelt vraag en kennis op een slimme en persoonlijke manier aan elkaar. Dit moet leiden tot informeel, vrijblijvend en gratis advies over bijvoorbeeld werk, wonen, zorg, pensioen en beleggen. Het Kandoor-team gelooft dat mensen betere financiële keuzes maken wanneer ze goed geïnformeerd zijn. 
 
Na de zomer proefdraaien
Op dit moment wordt het platform ontwikkeld. Na de zomer wordt er gestart met het testen van interacties tussen vragers en kenners. Kandoor is op zoek naar gepassioneerde kenners die straks de eerste interacties met vragers gaan hebben. 
 
Wil jij ook jouw kennis delen met anderen?  
Lijkt het u leuk om als kenner op Kandoor actief te worden? Meld u dan aan. Vervolgens ontvangt u meer informatie van het Kandoor-team. 
 
De rol van PPF APG
De bestuursleden van  PPF APG zijn enthousiast over Kandoor. Daarom informeren wij u graag over dergelijke innovatieve projecten bij APG. In dit geval dus specifiek het project Kandoor. Besluit u als “kenner” actief te worden op Kandoor? Dan doet u dit vanuit uw eigen naam en heeft dit verder geen link met PPF APG. Voor persoonlijke vragen over uw eigen pensioen bij PPF APG kunt u contact opnemen met het Klantteam via ppf@apg.nl of 020 - 583 59 15. Of loop op dinsdag tussen 14.30 en 15.30 langs voor het inloopspreekuur op 3T2B aan de Basisweg.   
 
Meer informatie
Het team van Kandoor beantwoordt graag al uw vragen!  Mail info@kandoor.nl of bel naar 020 604 8252.

17-07-2015