Ted Bosman neemt afscheid van het verantwoordingsorgaan

Vandaag heeft Ted Bosman afscheid genomen als lid van het verantwoordingsorgaan (VO) PPF APG. Ted heeft zich sinds de oprichting van het VO in 2007 met veel enthousiasme en toewijding ingezet voor het VO. De laatste anderhalf jaar was hij actief als voorzitter. Ted verlaat APG en stopt daarom als lid van het VO.

VO per 1 juli weer op volle sterkte

Het afgelopen half jaar heeft Gerlinde Blokland meegelopen met het VO. Zij is voorgedragen door de Raad van Bestuur en zal per 1 juli 2016 officieel de zetel van Ted Bosman overnemen. Ook de nieuwe leden die zijn gekozen tijdens de verkiezingen in november 2015 zijn inmiddels geïnstalleerd.
 
Voorzitter van het bestuur PPF APG Alwin Oerlemans: “Ted heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het verantwoordingsorgaan tot een oplettende volger en betrokken adviseur van het bestuur. De samenwerking was daarbij steeds hartelijk en constructief. Het professionele karakter van het verantwoordingsorgaan helpt ons als bestuur in het voeren van een goed beleid. We wensen Ted alle goeds en zien uit naar een voortzetting van de goede samenwerking.”

07-06-2016