PPF APG bestaat 60 jaar

Een mijlpaal voor het pensioenfonds. Als ondernemingspensioenfonds is PPF APG een fonds voor en door APG’ers en de (oud-)werknemers van rechtsvoorgangers en enkele gelieerde werkgevers.

Het fonds heette tot eind april 2013 PPF Cordares en daarvoor PPF SFB. PPF SFB is opgericht op 12 september 1959 en daarmee vandaag precies 60 jaar geleden. Cordares was sinds 2008 de nieuwe naam voor de SFB Groep na het samengaan van de uitvoeringsorganisaties van bpfBOUW en SPW destijds. Niet gek dus dat sommige gepensioneerden nog wat moeten wennen aan de huidige naam, zo bleek op de gepensioneerdendag. Daarmee is dit dus ook een beetje de voorgeschiedenis van ons bedrijf.


“Met PPF APG hebben we afgelopen decennia veel pensioenwaarde gecreëerd voor deelnemers en gepensioneerden. Een goed rendement gaat daarbij steeds sterker samen met verantwoord beleggen. Op Mijn PPF APG bekijken deelnemers sinds kort dankzij Helder Overzicht en Inzicht hun eigen financiële toekomst en maken zij keuzes over hun eigen pensioen.” - Alwin Oerlemans, werknemersvoorzitter PPF APG

“PPF APG staat dichtbij de deelnemers. Als iets beter kan, horen we dit direct bij het koffiezetapparaat. PPF APG is daarmee echt een fonds voor en door APG’ers.”  - Tinka den Arend, werkgeversvoorzitter PPF APG

Bloemen voor jarigen op 12 september

PPF APG wilde hun jubileum graag vieren met actieve deelnemers die ook jarig zijn op 12 september. Dus gingen ze met een bos bloemen op pad naar Eduard Ponds en Mariska Geelen. Zij vierden op 12 september ook hun verjaardag.

PPF APG 60 jaar Eduard Ponds PPF APG 60 jaar Mariska Geelen 

Eduard en Mariska waren enthousiast en aangenaam verrast.

12-09-2019