Eerste digitale poststukken verstuurd via Mijn PPF APG

PPF APG stuurde op 20 februari voor het eerst digitale poststukken. Het gaat om de betaalspecificaties van gepensioneerden. Zij kregen een e-mail met de mededeling dat er post voor ze klaar stond in Mijn PPF APG. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het fonds en voor APG.

Ronald Hoevenaars, manager Marketing en Communicatie bij APG, zegt over het bereiken van deze mijlpaal: ‘Ik ben trots op de inzet van iedereen die hierbij betrokken is. Dit is een belangrijke stap naar een betere klantbeleving. Bovendien brengt het ons doel van persoonlijke digitale dienstverlening dichterbij.’

Liever digitaal

Veel deelnemers van PPF APG hebben behoefte aan digitale communicatie met hun pensioenfonds. In 2017 start PPF APG met het digitaal versturen van betaalspecificaties, Pensioenoverzichten (UPO) en jaaropgaves. Alleen deelnemers die aangeven dat ze post niet digitaal willen ontvangen, krijgen deze documenten van PPF APG nog op papier.

Post via de website Mijn PPF APG

De post van PPF APG staat op Mijn PPF APG onder ‘Mijn documenten’. Je krijgt van ons een e-mail als er post voor je klaar staat. Je kunt dan meteen inloggen om je post digitaal te bekijken. Houd hiervoor je DigiD bij de hand.

22-02-2017