Meld je aan voor de gepensioneerdendag op 21 september in Amsterdam

Tijdens de gepensioneerdendag vertellen we graag over de actuele zaken bij PPF APG, zoals de ontwikkeling van de dekkingsgraad.

We gaan onder meer in op verantwoord beleggen met het oog op milieu, maatschappij en goed ondernemingsbestuur. Verder vertelt Gerard van Olphen, de voorzitter van de Raad van Bestuur van APG Groep NV, over actuele ontwikkelingen bij de werkgever.

De afgelopen jaren heeft PPF APG geïnvesteerd in digitaal communiceren. Hier vertellen we jou graag meer over. De online omgeving Mijn PPF APG is hier een voorbeeld van. Wil je met hulp van onze medewerkers nader kennismaken met Mijn PPF APG? Neem dan je DigiD-gegevens mee!

Ook gaan we in op de aankomende verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan en bestuur. We sluiten af met een hapje en een drankje.

Programma

De gepensioneerdendag duurt van 12 tot 16.30 uur. De dag begint met koffie en broodjes. We sluiten af met een hapje en drankje.

Meld je aan

Meld je vóór 15 september aan per e-mail. Vermeld hierbij je naam en deelnemersnummer. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding.

01-09-2017