Nieuwe leden Bestuur en Verantwoordingsorgaan

Het bestuur en verantwoordingsorgaan van PPF APG hebben nieuwe leden. Tinka den Arend is toegetreden tot het bestuur. Natasja de Weijer vervangt Tinka’s plaats in het verantwoordingsorgaan.

Tinka den Arend toegetreden tot bestuur

Tinka den Arend is toegetreden tot het bestuur van PPF APG in de rol van werkgeversvoorzitter. Samen met de werknemersvoorzitter Alwin Oerlemans is zij verantwoordelijk voor het dagelijks beleid van PPF APG.

Tinka is geen onbekende binnen het pensioenfonds. Sinds 2016 is zij al lid en voorzitter van het verantwoordingsorgaan van PPF APG. Alwin: “Als bestuur zijn we blij met de versterking van het bestuur met Tinka. Als persoon zal zij veel toevoegen aan het bestuur, ook gegeven de verwachte veranderingen in het pensioenstelsel.”

Natasja de Weijer nieuw lid in het verantwoordingsorgaan

De vrijgekomen werkgeverszetel van Tinka den Arend in het verantwoordingsorgaan (VO) wordt overgenomen door Natasja de Weijer. Zij is tevens plaatsvervangend voorzitter. Het verantwoordingsorgaan adviseert het bestuur over het beleid. Ook beoordeelt het VO jaarlijks of het bestuur goed heeft gehandeld.

20-02-2019