Nieuwe start van de verkiezingsprocedure bestuur en VO PPF APG

Maandag 13 november ontvingen de deelnemers van PPF APG de uitnodiging om te stemmen voor de verkiezingen voor het bestuur en het VO van PPF APG. Bij het inrichten van deze verkiezingen hebben we helaas een fout gemaakt. Onze excuses hiervoor.

Voor de verkiezingen voor het bestuur mogen deelnemers namelijk 2 stemmen uitbrengen. In de verkiezingstool kon maar 1 stem worden uitgebracht. Deze fout is hersteld.

Nieuwe start verkiezingen

De verkiezingscommissie besloot daarom de verkiezingsprocedure opnieuw te starten. Alle deelnemers krijgen vanaf donderdagochtend 16 november de kans om 2 stemmen uit te brengen op kandidaten voor het bestuur. We verlengen we de termijn om te stemmen tot en met donderdag 30 november.

Donderdag 16 november ontvangen deelnemers een nieuwe uitnodiging om te stemmen

Allereerst willen we deelnemers die al gestemd hebben hiervoor hartelijk bedanken. We hebben alle uitgebrachte stemmen verwijderd, omdat we volledig opnieuw starten met de verkiezingen. Daarom vragen we deelnemers opnieuw een stem uit te brengen. Deelnemers stemmen voor het bestuur en het verantwoordingsorgaan.

Vragen?

Neem contact op met de medewerkers van het klantteam PPF APG. Zij zijn tijdens werkdagen te bereiken van 8:30 tot 17:00 uur via (020) 583 59 15 of via ppf@apg.nl.

15-11-2017