Nieuwe leden VO en bestuur PPF APG bekend

De nieuwe leden voor het bestuur en verantwoordingsorgaan van PPF APG zijn bekend. In de online bijeenkomst op 20 mei beantwoordt het bestuur vragen hierover en over het jaarverslag van 2020. Van een stemronde is het deze verkiezingen niet gekomen. Voor het verantwoordingsorgaan (VO) hadden zich drie geschikte kandidaten aangemeld en voor het bestuur twee. Met evenzoveel zetels te verdelen hebben de kandidaten zich direct geplaatst. Zij zullen hun zetels officieel innemen per 1 januari 2022.

Online bijeenkomst 20 mei

In een online bijeenkomst op 20 mei om 10.00 uur bespreekt het bestuur dit nieuws. Verder komen het jaarverslag van 2020 aan bod en de vragen die deelnemers hebben. Doe ook mee! Meld je aan voor de online bijeenkomst via het aanmeldformulier en stel jouw vraag.

De nieuwe leden

Lieke van der Horst wordt, officieel pas na toetsing van De Nederlandsche Bank (DNB), bestuurslid namens de actieve deelnemers. Namens de pensioengerechtigden is dat Wim van Manen, die al lid was en dus is herkozen. 

In het VO nemen plaats: Anna Szymkiewicz namens werknemers, Douwe Swierstra namens gepensioneerden en Caroline Bruls namens de werkgever. Hier het overzicht

Aanmelden voor de deelnemersbijeenkomst

18-05-2021