Marco Brouwer

Marco Brouwer is sinds 13 februari 2014 werkgeversvoorzitter van PPF APG. Marco was ook bestuurslid namens de werkgever van 1 oktober 2007 tot 28 maart 2013. Zijn ambitie is eraan bij te dragen dat PPF APG een klantgericht, professioneel bestuurd en financieel gezond pensioenfonds is en blijft. Op deze pagina stelt hij zich graag aan jou voor.

Van 1997 tot 2005 heb ik bij twee verzekeraars pensioenervaring opgedaan en tussen 2003 en 2006 heb ik de opleiding Master of Arts in Pensions & Life Assurance (MPLA) bij de Akkermans & Partners Groep succesvol afgerond. Verder heb ik de SPO-leergang 'Besturen van een Pensioenfonds' (niveau 2) gevolgd. Ik studeer nu aan de VU voor de VBA-opleiding 'Investment Management' (tot begin 2015).

Binnen het bestuur van PPF APG houd ik me bezig met het pensioenbeleid, communicatiebeleid en governance.

Mijn ambitie is eraan bij te dragen dat PPF APG een klantgericht, professioneel bestuurd en financieel gezond pensioenfonds is en blijft. Met als doel een goed pensioen te kunnen bieden aan onze deelnemers, slapers en gepensioneerden. Daarbij hoort een heldere pensioencommunicatie, een goed uitvoerbare, financieel houdbare en uitlegbare pensioenregeling, en een kosteneffectieve uitvoering.