Schenly Jonis

Schenly Jonis is bestuurslid namens de werknemers. Hij zit sinds 13 februari 2014 in het bestuur. Contact met deelnemers is erg belangrijk voor Schenly. Op deze pagina stelt hij zich graag aan jou voor.

Naast mijn werkervaring binnen APG, geeft de SPO-leergang 'Besturen van een Pensioenfonds' mij een goede basis. Daarnaast heb ik mijn pensioenkennis verder verdiept door het volgen van de opleiding Certified Pensioenexecutive aan de Erasmus Universiteit.
Als voorzitter van de Commissie Balans & beleggingen zorg ik voor een adequate voorbereiding van de besluitvorming als het gaat over het beleggingsbeleid en de risicobeheersing van de beleggingen.
Een goed en toekomstbestendig pensioen voor deelnemers betekent een pensioen dat uitvoerbaar, financierbaar en uitlegbaar is. Daar zet ik me in het bijzonder voor in. Het behalen van een goed rendement is daarvoor belangrijk.
In mijn vrije tijd ben ik voor de nodige beweging en ontspanning regelmatig op de atletiek- of de squashbaan te vinden. Daarnaast ontwikkel ik op maat gemaakte parfums en ben ik actief lid van de Young Collectors Circle. Een platform dat de kunstwereld ontsluit voor kunstliefhebbers met verzamelambities.