Schenly Jonis

Schenly Jonis is bestuurslid namens de werknemers. Hij zit sinds 13 februari 2014 in het bestuur. Contact met deelnemers is erg belangrijk voor Schenly. Niet verwonderlijk dat hij zich daarom onder andere bezighoudt met het beleidsgebied communicatie. Op deze pagina stelt hij zich graag aan jou voor.

Als beleidsmedewerker bij APG Deelnemingen zie ik veel marktontwikkelingen voorbij komen. Ontwikkelingen die voor PPF APG naar de toekomst toe steeds belangrijker worden. Naast mijn werkervaring binnen APG, geeft de SPO-leergang 'Besturen van een Pensioenfonds' mij een goede basis. In het afgelopen jaar heb ik de opleiding Certified Pensioenexecutive aan de Erasmus Universiteit afgerond en mijn pensioenkennis verder verdiept.
Binnen het bestuur van PPF APG houd ik me bezig met Financiën (Vermogensbeheer) en  communicatie.
Een goed en toekomstbestendig pensioen voor deelnemers betekent een pensioen dat uitvoerbaar, financierbaar en uitlegbaar is. Daar zet ik me in het bijzonder voor in. Communicatie is daarbij belangrijk. Met communicatie geeft PPF APG invulling aan haar motto “Dichtbij voor jouw pensioen”. Ik vind het belangrijk om in contact met deelnemers te komen. De dialoog tussen het fonds en de mensen voor wie we het allemaal doen, daar draait het om.
In mijn vrije tijd geniet ik van kokkerellen met vrienden, maar nog meer van opeten hiervan.