Nieuwe leden verantwoordingsorgaan

In mei benoemden we 3 nieuwe leden voor het verantwoordingsorgaan vanaf 2022. We stellen ze graag aan je voor.

Caroline Bruls

Ik woon samen met mijn vriend in Maastricht en ben net moeder geworden van een dochter. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig op het hockeyveld, op de fiets of in de sneeuw. 

Ik werk sinds 2013 bij APG en ben actuaris bij Fondsbediening. Ik houd me dagelijks bezig met financiële en beleidsmatige aspecten van pensioen en ben ook nauw betrokken bij de ontwikkelingen rond het nieuwe pensioenstelsel. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ervaring en kritische blik in te zetten voor ons pensioenfonds.

Anna Szymkiewicz

Ik kom uit Polen, ben 36 jaar en woon samen met mijn man Bart en onze dochter Sophie in Beek. Inmiddels werk ik 12 jaar bij APG, nu als Senior Business Manager bij Fiduciair Management in Heerlen en Amsterdam. Ik zie mezelf als probleemoplosser en verbinder tussen onze klanten en APG Asset Management. 

Graag draag ik bij aan het verder ontwikkelen van ons eigen pensioenfonds. Juist nu, in deze belangrijke fase, in de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kritische, frisse blik en mijn doorzettingsvermogen van pas gaan komen in mijn nieuwe rol!

Douwe Swierstra

Samen met mijn vrouw Diete woon ik in Weesp, in een prachtig gemeentemonument. Wij hebben 3 zoons en 4 kleinzoons. Ik ben van 1952 en inmiddels ruim 7 jaar met pensioen. 

Mijn expertise is financieren, beleggen en (internationaal) vastgoed. Zo’n 20 jaar werkte ik in het buitenlandse bedrijf van ABN AMRO. Daarna was ik hoofd van de sectie Bouw & Vastgoed bij Fortis Bank Nederland en verantwoordelijk voor buitenlandse beleggingen bij Bouwinvest. Als gepensioneerde heb ik bijzondere interesse voor pensioenproblematiek. Maar ook hecht ik waarde aan solidariteit tussen de generaties. 

Mijn grootste hobby is goochelen. Zo bezoek ik congressen en concoursen en ben ik regelmatig jurylid, ook in het buitenland. Daarnaast adviseer ik de internationale organisatie FISM, met zo’n 50.000 aangesloten goochelaars uit 40 landen, en schrijf ik onder meer columns en artikelen voor het vakblad voor Nederlandse goochelaars.