Klantonderzoek van PPF APG

We willen graag weten wat jij van onze dienstverlening vindt. En wat we beter kunnen doen. Daarom voeren we regelmatig klantonderzoek uit onder de leden van ons klantenpanel.

Deze onderzoeken voeren we momenteel uit:

  • Onderzoek naar de tevredenheid over onze website
  • Onderzoek naar de tevredenheid over Mijn PPF APG
  • Onderzoek naar tevredenheid over Helder Overzicht & Inzicht

We voeren de onderzoeken vaak uit via een online vragenlijst. Deze vragenlijst versturen we via een link in een e-mail. Vertrouw je de e-mail niet? Of ben je bang voor phishing? Controleer dan wie de e-mail heeft verstuurd. Uitnodigingsmails voor onderzoeken van PPF APG worden altijd verstuurd vanuit onderzoek@ppf-apg.nl of onderzoek@apg.nl. 

Controleer ook of het onderwerp van de e-mail in het lijstje onderzoeken hierboven staat. Heb je een verdachte e-mail ontvangen van PPF APG? Dan horen wij dat graag van je. Neem dan contact met ons op.

Wij vinden het belangrijk om te weten wat jij van ons vindt. Wij gebruiken jouw ervaringen om onze dienstverlening nog beter te maken. Uiteraard gaan we zorgvuldig met je gegevens en antwoorden om.
Wat kan er beter? En waar ben je juist erg tevreden over? We horen het graag. Meld je aan voor ons klantenpanel. We nodigen je dan geregeld uit om je mening te geven. Je kunt per onderzoek beslissen of je meedoet of niet.