Persoonlijke gegevens wijzigen

Sommige gegevens kun je zelf in Mijn PPF APG wijzigen, andere geef je schriftelijk aan ons door en soms hoef je niets aan ons te melden.

Je hoeft niet aan ons door te geven dat je kinderen hebt of krijgt. Als jij overlijdt, vragen we aan je nabestaanden of je kinderen hebt. Jouw kinderen komen tot hun 21e in aanmerking voor wezenpensioen. Studeren je kinderen? Dan komen ze tot hun 27e in aanmerking voor wezenpensioen.

Woon je in Nederland en ga je trouwen of een geregistreerd partnerschap aan? Dan hoef je niets te doen, want de gemeente geeft het aan PPF APG door. Heb je een samenlevingscontract getekend, geef dit dan schriftelijk aan ons door. 

Woon je buiten Nederland, geef je huwelijk of geregistreerd partnerschap dan schriftelijk aan ons door.

Als je gaat scheiden, geef dan binnen 2 jaar na je scheidingsdatum aan PPF APG de afspraken over de verdeling van je ouderdomspensioen door.

Ga je binnen Nederland verhuizen, dan hoef je niets aan PPF APG door te geven. Je gemeente geeft ons je adreswijziging automatisch door. Geef het wel via Mijn PPF APG aan door als je in het buitenland woont of daarheen verhuist. Want een buitenlandse gemeente geeft ons géén adreswijzigingen door.

Je kunt je rekeningnummer wijzigen in Mijn PPF APG.

Woon je in het buitenland en heb je een rekeningnummer in een land buiten het SEPA-gebied? Dan kan het zijn dat je je rekeningnummer niet kunt wijzigen in Mijn PPF APG. Je kunt dan het formulier wijzigen Non-SEPA rekeningnummer invullen en terugsturen per mail of per post:

Stichting Personeelspensioenfonds APG
Afdeling PPF
Postbus 637
1000 EE AMSTERDAM