Verhuizen

Verhuis je binnen Nederland? Dan hoef je niets aan PPF APG door te geven. Je nieuwe gemeente geeft ons je adreswijziging automatisch door. Verhuis je in of naar het buitenland? Of verhuis je van het buitenland naar Nederland? Dan moet je wel nieuwe adres doorgeven via Mijn PPF APG.

Geef in Mijn PPF APG je adreswijziging door als je in het buitenland woont of daarheen verhuist. Want een buitenlandse gemeente geeft ons geen adreswijzigingen door.

Krijg je daar een pensioen van ons? Dan vragen wij je elk jaar om een levensbewijs met een stempel en handtekening van je buitenlandse gemeente. Zo weten we zeker dat we het pensioen goed uitbetalen.

Verhuis je van het buitenland naar Nederland? Geef dan je adres via Mijn PPF APG aan ons door.

Als je naar het buitenland verhuist en nog in dienst bent bij een werkgever die is aangesloten bij PPF APG, loopt je pensioenopbouw door.

Ook als je in het buitenland woont, krijg je van PPF APG pensioen. Wel vragen wij je elk jaar om een levensbewijs met een stempel en handtekening van je buitenlandse gemeente. Zo weten we zeker dat we het pensioen goed uitbetalen.