Je bent gescheiden en hebt afspraken over de verdeling van het pensioen vastgelegd.

Deze afspraken kun je aan ons doorgeven.

De verdeling doorgeven

In de huwelijkse voorwaarden, het echtscheidingsconvenant of de beëindigingsovereenkomst staan de afspraken die jij met jouw ex-partner hebt gemaakt over de verdeling van het pensioen. Vul het formulier verdeling van ouderdomspensioen in. Jij of jouw ex-partner ondertekent het formulier.

Stuur het formulier samen met een kopie van de huwelijkse voorwaarden, het echtscheidingsconvenant of de beëindigingsovereenkomst naar ons toe. Doe dit binnen 2 jaar na de scheiding of beëindiging van het geregistreerd partnerschap. Jouw ex-partner kan deze verdeling ook binnen 2 jaar aanvragen. Wij registreren de verdeling van het pensioen nadat wij het formulier hebben gekregen.

Geef je de verdeling van het pensioen na 2 jaar aan ons door? Dan moeten jij en jouw ex-partner beiden het formulier ondertekenen.

Je stuurt het formulier verdeling van ouderdomspensioen via een e-mail naar ons toe.

Dan kun jij of jouw ex-partner het formulier verdeling van ouderdomspensioen binnen 2 jaar na scheiden of beëindiging van het geregistreerd partnerschap alsnog invullen. 

Geef je de verdeling van het pensioen na 2 jaar aan ons door? Jij en jouw ex-partner moeten beiden het formulier ondertekenen. 

Je stuurt het formulier verdeling van ouderdomspensioen via een e-mail naar ons toe.