Kandidaten bestuur en verantwoordingsorgaan bekend

16 oktober 2023

In november vinden verkiezingen plaats voor ons bestuur en het verantwoordingsorgaan (VO). Er komen zetels vrij voor actieve deelnemers en gepensioneerden. Je kunt nu kennis maken met de kandidaten. 

Namens gepensioneerden hebben zich John Westerbrink en Wim van Manen voor het bestuur en Regina Schoutsen voor het VO gemeld. Aangezien er precies evenveel zetels beschikbaar zijn als het aantal kandidaten, zijn zij direct geplaatst en worden er geen verkiezingen voor de gepensioneerden gehouden.

Verkiezingen voor zetels actieve deelnemers

Voor actieve deelnemers houden we wel verkiezingen. In totaal hebben zich 9 actieve deelnemers kandidaat gesteld voor het VO en 4 actieve deelnemers voor het bestuur, waaronder ook de zittende leden. In het bestuur komen 2 zetels vrij voor actieve deelnemers. In het VO gaat het om 1 zetel.

Omdat we méér aanmeldingen dan zetels hebben, gaan we van 1 t/m 14 november verkiezingen houden voor de zetels namens actieve deelnemers. Ben je actieve deelnemer? Dan krijg je hierover nog bericht via e-mail of post. 

Veel kandidaten hebben zich gemeld

Evelien Sangers, bestuurder bij PPF APG, reageert namens de verkiezingscommissie: “We zijn erg blij met het ongekend hoge aantal aanmeldingen voor het bestuur en vooral het verantwoordingsorgaan! Het laat zien dat pensioen leeft onder de deelnemers en dat we een goede basis hebben van mensen die een bijdrage willen leveren aan de werkzaamheden binnen het pensioenfonds.”

Voordat de verkiezingen beginnen, stellen we de kandidaten graag aan je voor. Maak kennis met de kandidaten.