Evelien Sangers

Evelien Sangers is sinds september 2019 bestuurslid namens de werkgever. Evelien staat voor rechtvaardigheid en betrouwbaarheid. En ze is altijd op zoek naar verbetering van het bestaande en ziet verandering als kans. Op deze pagina stelt zij zich graag aan jou voor.

Ik ben mijn carrière op de arbeidsmarkt gestart bij EY in Zuid Limburg, mijn achtergrond is registeraccountant. Momenteel ben ik werkzaam binnen APG Asset Management als Head of Investment Data & Reporting Services. Ik bouw graag samen aan het beste resultaat, zet graag mee de lijnen uit en operationaliseer de strategie samen met het team. Hierbij denk ik in mogelijkheden maar heb tevens oog voor een beheerste bedrijfsvoering.

Binnen het bestuur van PPF APG houd ik mij bezig met de beleidsgebieden: besturen van een organisatie, administratieve organisatie en interne controle (AO/IC), risicomanagement, audit en uitbesteding.

De integrale benadering van alle facetten van een pensioenfonds spreken mij zeer aan. Daarnaast is de pensioensector momenteel zeer dynamisch en vereist zowel gedegen processen en besluitvorming als nieuwe oplossingen. Ik wil graag mijn commitment, kennis en competenties hiervoor inzetten.