Jouw inbreng

PPF APG vindt het belangrijk dat de pensioenregeling meerwaarde biedt. Daarom nodigen we onze deelnemers regelmatig uit om hun wensen en behoeften kenbaar te maken. De inzichten die we opdoen gebruiken we onder meer om de pensioenregeling in het vernieuwde pensioenstelsel vorm te geven.

Risicopreferentieonderzoek

PPF APG belegt pensioengeld. Een groot deel van de pensioenen bestaat uit winst op de beleggingen. De hoogte hiervan is niet zeker. Met een zogenoemd risicopreferentieonderzoek hebben we getoetst hoe onze deelnemers aankijken tegen risico’s bij het beleggen. Zo kunnen we onze beleggingen beter laten aansluiten bij de risico's die jij wilt en kunt lopen.

 

Klantpanels

Regelmatig organiseert PPF APG klantpanels. We zijn benieuwd naar jouw mening over verschillende onderdelen van het vernieuwde pensioenstelsel. Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen en verwachtingen is jouw input voor ons belangrijk. Wil je een uitnodiging ontvangen voor de klantpanels? Meld je dan aan.

Op de hoogte blijven?

Ook in onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte over het vernieuwde pensioenstelsel. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan nu aan.