Terugblik bijeenkomst voor gepensioneerde deelnemers 13 mei 2022

8 juni 2022

Op 13 mei organiseerde PPF APG weer een bijeenkomst voor gepensioneerde deelnemers. Na ruim 2 jaar was het eindelijk weer mogelijk om fysiek bij elkaar te komen. In het compleet gerenoveerde kantoor in Amsterdam werden de aanwezigen bijgepraat over het fonds.

Oud kantoor in een nieuw jasje

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in het kantoor in Amsterdam. Veel van de aanwezigen hebben in het verleden nog gewerkt aan de Basisweg, maar herkenden het compleet gerenoveerde kantoor bijna niet meer terug. De oude binnentuin heeft plaatsgemaakt voor een overdekte binnenplaats. En de ooit donkere kantoorruimtes zijn nu een lichte en duurzame werkplek.

Uitleg en vragen

Na een welkomstdrankje in de centrale ruimte nam het fondsbestuur de deelnemers mee in de koers van het fonds. Hoe is het afgelopen jaar verlopen? En wat is de verwachting voor de toekomst? Met het nieuwe pensioenstelsel aan de horizon keek het bestuur ook vooruit naar die ingrijpende verandering.

Tijdens de update over het fonds was er ook ruimte voor vragen van de deelnemers. En die waren er voldoende. Over de beleggingskeuzes van het fonds, vooruitzicht op indexatie en meer.

Borrelen en bijpraten

De geslaagde en gezellige bijeenkomst werd in stijl afgesloten met een hapje, een drankje en uiteraard veel bijpraten met oude bekenden.

Bijeenkomst gemist?

Kon je er 13 mei niet bijzijn? Op 19 mei organiseerde PPF APG ook een digitale bijeenkomst. Tijdens deze online sessie werd ook meer verteld over de koers van het fonds. Je kunt de digitale bijeenkomst online terugkijken.