Succesvolle bijeenkomsten over vernieuwd pensioenstelsel

In gesprek met deelnemers en gepensioneerden
6 juli 2023

De bijeenkomsten over het vernieuwde stelsel zijn een groot succes gebleken. Op vrijdag 2 juni was de bijeenkomst voor gepensioneerden. Deze vond plaats op EDGE West, het Amsterdamse kantoor van PPF APG. Op 6 juni volgde de online bijeenkomst voor actieve deelnemers van het fonds.

Samen met de sociale partners gaf het bestuur van PPF APG helder en duidelijk uitleg over de nieuwe pensioenregels, de transitie en gemaakte keuzes. Ook gaven ze antwoord op prangende vragen.

Terugkijklink en presentatie slides

Heb je de online bijeenkomst van 6 juni gemist? Of wil je deze nog eens terugkijken? Op deze pagina staat de opname (duur: ca. 50 minuten). Ook vind je hier de slides van beide bijeenkomsten. Deel deze informatie ook gerust met andere belangstellenden in jouw omgeving.

Vragen en antwoorden verwerkt

Tijdens de bijeenkomsten hebben we zoveel mogelijk vragen beantwoord. Ook kregen we vragen voor, en na de bijeenkomsten. Alle vragen en de antwoorden hebben we verzameld en uitgewerkt in een Q&A. Algemene vragen over het vernieuwde stelsel staan op deze pagina.